Veelgestelde vragen

Heb je een vraag in verband met het project, jouw inschrijving of de website?

Het belangrijkste doel van een beweegsessie is dat jullie samen ,op een actieve manier, plezier beleven! Elke beweegsessie bestaat uit verschillende bewegingsvormen zoals leuke bewegingsoefeningen, wedstrijdjes, ... Dit alles is speciaal ontworpen voor vaders en hun kinderen en wordt gegeven door een professioneel team van bewegingsexperten! De beweegles bestaat uit een opwarming, spelvormen 1 op 1, spelvorm in groep en een cooling down. 

Het doel is: FUN!

 

Verder is het programma iontworpen zodat het op maat is van iedereen. De beweegsessies zijn vooral leuk en ontspannend, op een actieve manier! Jullie hoeven dus helemaal niet sportief te zijn, en jullie beslissen vooral zélf hoe moeilijk en lastig jullie het maken. Meer zelfs: dit programma kan er misschien voor zorgen dat jullie fitter worden samen, nieuwe (beweeg)vaardigheden aanleren, een betere band scheppen, ...

 

Na elke beweegsessie kunnen jullie ook telkens jullie mening geven: wat vonden jullie er van? Op deze manier kunnen wij het programma beter maken in de toekomst. 


Het antwoord op je vraag niet gevonden? Aarzel dan niet om ons te contacteren.